Croatia Experience

Contacteer ons hier
+32 492 40 63 06

Vrijgezellen Montenegro

bachelor
bachelor
bachelor
bachelor
bachelor
bachelor
bachelor

Croatia Experience presenteert u een nieuw product: bachelor trips naar Kroatië, Montenegro en Slovenië.

Bent u gekozen als getuige en dient u een leuke trip te organiseren? Maar weet u niet goed waar te beginnen? Croatia Experience helpt u graag op weg...
Deze 4-daagse trip staat garant voor een onvergetelijke tijd! Voor slechts € 399 per persoon geniet u van volgend pakket (6 tot 12 pers):

- Heen en terugvlucht
- Transfer luchthaven / hotel (heen en terug)
- Verblijf in een  3-sterrenaccommodatie (logies)
- Een excursie naar het Skadar Meer (transfer en boottocht incl)
 

Uw uitvalsbasis is Budva...  1 van de meest mondaine steden aan de Montenegrijnse kust. De autovrije stadskern is omringd door een prachtige middeleeuwse stadsmuur, gebouwd door de Venetianen.

Binnen de stadspoorten is er een ruim aanbod van pittoreske straatjes, mooie bouwwerken en gezellige terrasjes. De Riviera van Budva omvat wijde baaien en prachtige zandstranden, omgeven door subtropische vegetatie. De 2 bekendste stranden zijn het Mogren strand en het mooie Slovenska Plaza, dat zich uitstrekt over een lengte van 1.5 km.

Nabij de oude stad ligt het (schier)eiland Sveti Nikola dat met zijn kristalheldere stranden tot de populairste badplaatsen van de Balkan behoort. De lokale bevolking noemt dit strand Havaje, wat zoveel betekent als Hawaii. U kan op de boulevard makkelijk een taxibootje nemen om een dagje door te brengen op dit eiland.

Qua stranden zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid, indien u van het historische centrum, naar links, de boulevard volgt tot aan de fijne kiezelstranden van Slovenska Beach, komt u aan het mees levendige strand. Op deze plek kan u overdag ook al eens een klein feestje aantreffen, zoals bijvoorbeeld de schuimfuif.

Uiteraard kunnen zowel het verblijf als de excursie worden aangepast conform uw wensen.

 

VOOR MEER INFORMATIE KLIK OP DE AANGEHECHTE PDF

 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@croatiaexperience.be!